Dostava u roku 24/48 radnih sati!

Najljepše duge proljetne haljine

Duga proljetna haljina je jedan od najromantičnijih i najženstvenijih komada odjeće koju možete nositi tijekom ovog godišnjeg doba. Osim toga, ona je izrazito udobna i praktična, jer vam omogućava da se osjećate svježe i lako čak i na toplim proljetnim danima. U nastavku donosimo vam nekoliko primjera najljepših dužih proljetnih haljina koje će vam pomoći u kreiranju savršenog proljetnog outfita.

Cvjetna haljina

Cvjetni uzorak je neizbježan kada se radi o proljetnoj modi, pa zašto ne biste odabrali dugu haljinu s prekrasnim cvjetnim uzorkom? Takva haljina je savršena za romantične izlaske, a možete je nositi i na manje formalne događaje poput piknika ili izleta u prirodu. Uz ovu haljinu kombinirajte jednostavne sandale ili balerinke i nekoliko decentnih modnih dodataka kako biste naglasili njenu ljepotu.

 

Haljina sa prorezom

Haljina s prorezom je odlična opcija za one koji žele naglasiti svoje noge, ali i dalje zadržati dugu haljinu. Prorez se obično nalazi na bočnoj strani haljine, ali može biti i na prednjoj ili stražnjoj strani, ovisno o stilu haljine.

Prorez može biti vrlo suptilan ili izraženiji, ovisno o vašem ukusu. Osim veličine proreza, također možete birati između različitih stilova proreza. Na primjer, prorez se može nalaziti na jednoj ili obje noge, a može biti u obliku slova V, ovalan, trougaon ili nekog drugog oblika.

Haljina s prorezom može biti različitih dužina, ali najčešće je dugačka do poda ili midi dužine. Ova haljina može biti izrađena od različitih materijala, poput svile, čipke, pamuka ili lana.

Ukratko, haljina s prorezom je odlična opcija za one koji žele nositi dugu haljinu, ali i dalje pokazati svoje noge. Odaberite stil i veličinu proreza prema vašem ukusu i prigodi, i budite sigurni da ćete privući pažnju gdje god da se pojavite.

Plisirana haljina

Plisirane haljine su također vrlo popularne u proljetnoj modi. One su lagane, udobne i izgledaju izrazito elegantno. Odaberite plisiranu haljinu u nježnoj pastelnoj boji, poput blijedo ružičaste ili svijetlo plave. Kombinirajte je s bijelim tenisicama ili sandalama i nekoliko decentnih modnih dodataka kako biste postigli romantični, a ipak moderni izgled.

 

Haljina s volanima

Haljina s volanima jedan je od najromantičnijih i najženstvenijih komada odjeće koje možete nositi ovog proljeća. Odaberite haljinu u boji kože ili bijeloj boji s volanima u svjetlijim nijansama i kombinirajte je s parom decentnih sandala i torbicom u boji kože. Ova haljina izgleda izrazito elegantno, a uz to je vrlo udobna za nošenje.



Ostavi komentar