Dostava u roku 24/48 radnih sati!

Često postavljena pitanja

 

Možete uraditi narudžbu preko naše stranice, klikom na proizvod koji želite da naručite, a potom i na veličinu koju želite. Dodajte u korpu, popunite svoje podatke i završite narudžbu. Možete uraditi narudžbu i putem telefona, putem mail-a ili putem Facebook-a.

Potrebno je: ime i prezime, tačna adresa isporuke, kontakt telefon, Vaša e-mail adresa i ime artikla i veličinu koju želite da naručite.

Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte pa je vrijeme isporuke 24-48 radnih sati. Izuzetak prethodnog roka su nardužbe koje se dese u periodu od Petak 14:30 - Nedelja 00:00. Za narudžbe u ovom periodu rok dostave je 72 radna sata!

Online prodavnica JISMODA.COM koristi usluge kurirske službe EuroExpress.

Nakon što ste uradili narudžbu preko naše stranice, popunili sve potrebne podatke za isporuku i došli do kraja narudžbe, cijena dostave će se automatski izračunati i pokazati. Za celu Bosnu i Hercegovinu dostava je 10,00 KM.

Da, naš butik se nalazi u Srebreniku, Trg Alije Izetbegovića bb.

Ispod svakog artikla na našoj stranici imate link koji vodi ka Tablici veličina koja suži kao orijentir, ali nije u potpunosti tačna.

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga zamijeniti. Jedini uslov je da ne vratite oštećen i korišćen proizvod. Čarape, donji veš, kupaći kostimi i spavaćice nisu podložni zamjeni.

Postavi pitanje