Dostava u roku 24/48 radnih sati!

Odijelo je i dalje apsolutni trend...

Oblačenje ženskih odijela bilježi se od kraja 19. stoljeća, kada su žene odabirom takve odjeće nastojale ostaviti dojamozbiljnosti i samopouzdanja. Međutim, na popularnosti su ženska odijela dobila tek 40-ih godina dvadesetog stoljeća.

Ženska odijela su trend koji je nosiv ne samo u poslovnom svijetu, nego i za različite druge prilike. Odijela su posljednjih sezona postala trend koji se može pronaći skoro svuda. Ženska odijela su klasično dio poslovne mode, no posljednjih sezona postali su sastavni dio casual, kao i svečane odjeće. Moderni sakoi kao i odijela su postali dio casual izgleda, čak i izlazaka. Žensko odijelo upravo iz tih razloga ima dodatne prednosti, može se odijenuit kao odijelo, ali i odvojeno u raznim kombinacijama.

Odijelo u boji, zašto ne?

Iako je asocijacija na odijelo najčešće crna boja, sve su popularnija odijela u boji, a zaista izgledaju elegantno i stvaraju wow efekt. Obične i pomalo dosadne forme odijela koje su preuzete iz muškog ormara dobile su trendi i ženstvena obilježja poput jarkih ili pastelnih boja, uzoraka od kojih je najpopularniji onaj karirani i zanimljivih krojeva. 

Što god odabrali nećete pogriješiti jer je riječ o bezvremenskom klasiku.



Ostavi komentar