Dostava u roku 24/48 radnih sati!

Izdvajamo 5 proljetnih košulja koje će upotpuniti vaš ormar sa laganim odjevnim komadima

Proljeće je najlepše godišnje doba kada možete da se oslobodite teških zimskih slojeva i uživate u laganijim odevnim komadima. Jedan od najosnovnijih komada garderobe koji možete imati za ovo godišnje doba je košulja. U ovom blogu izdvajamo 6 različitih stilova proljetnih košulja koje će upotpuniti vaš ormar.

Bijela ženska košulja

Bijela košulja - Bijela košulja je klasičan komad koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Ona je svestrana i može se nositi u različitim prilikama - od posla do izlaska. Nosite je sa farmerkama i patikama za opušteni izgled, ili je uparite sa suknjom ili pantalonama za elegantniji izgled.

Cvjetna košulja - Cvjetne košulje su savršen izbor za proleće. One dolaze u različitim bojama i dezenima i mogu biti odličan način da unesete malo boje u vaš ormar. Nosite ih sa farmerkama i sandalama za opušten izgled, ili sa crnim pantalonama i štiklama za elegantniji izgled.
Košulja sa animal printom - Animal print je trend koji nikada ne izlazi iz mode, a jedan od najlakših načina da ga uključite u svoj outfit je kroz košulje. Ovog proljeća, naglasak je na košuljama sa animal printom, koje su savršene za dodavanje doze divljine vašem garderoberu.Jedna od najpopularnijih varijanti ove sezone je košulja sa leopard printom. To je savršen izbor za one koji žele da dodaju malo boje i uzoraka u svoj garderober.
                   
Prugasta košulja - Prugasta košulja je još jedan klasičan komad koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Ovaj proljećni komad se može nositi na različite načine - od posla do izlaska. Nosite je sa farmerkama i patikama za casual izgled, ili sa suknjom ili pantalonama za elegantniji izgled.

Košulja sa čipkom Košulje sa čipkom su ženstvene i romantične. One su savršen izbor za proleće i dolaze u različitim bojama i stilovima. Nosite ih sa farmerkama i patikama za casual izgled, ili sa suknjom ili pantalonama za elegantniji izgled.



    Ostavi komentar