Dostava u roku 24/48 radnih sati!

Bezvremenski kašmir i prirodno krzno

Kašmir potiče sa visokih himalajskih planina Kine i Mongolije, gdje žive koze, koje daju vunu kašmira. Njeno krzno (tj. nježan donji dio, tzv. donja dlaka) je osnovna sirovina za preradu kašmira. U tim predjelima zime i mrazevi traju pola godine, a temperatura često bude i do -40°C, i zbog toga krzno ove koze ima odlična svojstva, koja su visoko cijenjena u cijelom svijetu - finoću, mekoću i toplinu. 

Vrijednost kašmira objašnjava se ne samo njegovom rijetkošću i poteškoćama u dobivanju, već i njegovim uistinu jedinstvenim svojstvima. Takva tkanina ima mnoge prednosti u odnosu na sve druge vrste vunenih materijala. U tekstu ispod smo vam naveli neke od razloga.

  • Tkanina je vrlo lagana i gotovo bestežinska - na primjer, džemper od kašmira može se provući kroz prsten bez ikakvog napora.
  • Prirodni proizvod je hipoalergen, njegova vlakna ne stvaraju uvjete za naseljavanje grinja, kao što je slučaj s mnogim sintetičkim materijalima.
  • Što se tiče čvrstoće i otpornosti na habanje, kašmir se lako može usporediti sa svilom i vunom.
  • Vlakna imaju prilično nisku toplinsku vodljivost, tako da proizvodi uvijek ostaju topli, bit će udobni u svim uvjetima, ali istovremeno će koža disati.

 

Fluffy i toplo krzno će zagrijati i ukrasiti izgled. On je u stanju dati čvrstoću i eleganciju najskromnijem kaputu. Najčešći krzneni ovratnici su lisica, sabla, kun. Prirodni ovratnik uvijek izgleda vrlo impresivno i uvijek relevantan. Danas je kaput s priborom od prirodnog krzna na vrhu modernog Olympusa, pa slobodno odaberite ovu opciju.

Najčešći dobavljači ovog modnog trenda

Ova zemlja je dostigla neviđenu visinu u proizvodnji odjeće i dokazala je da može nositi sa svjetskim brandovima. Stoga je kaput iz Turske kompromisno rješenje između cijene, kvalitete i dizajna dlake s krznom. U proizvodnji kaputa ova zemlja uzima u obzir sve modne trendove i trendove, kao i vještu klasičnu interpretaciju. Turski kaput s krznom - obilje smionih kombinacija uzoraka krzna, izraženih u različitim stilovima dlake. Eksperimenti s duljinom i krznenim ukrasima turskih dizajnera ispunili su sva očekivanja fashionista.Ostavi komentar